Waarom bij Yes Decoration bestellen?

  • Zeer kwalitatieve materialen
  • Uitgebreide keuze aan trendy kleuren
  • Stijlvolle afwerking
  • Groot gebruiksgemak
  • Installatie is kinderspel
  • Budgetvriendelijk

Verticale Jaloezieën


Deze degelijke zonwering is vooral gekend om zijn functionaliteit in woon- en werkomgeving. Verticale jaloezieën kunnen daarenboven toegepast worden op ramen tot 6m breed.

Bestel een verticale jaloezie

Horizontale Jaloezieën


Dit systeem heeft door zijn uitvoering in aluminium een lange levensduur. Bovendien zijn horizontale jaloezieën tijdloos en decoratief.

Bestel een horizontale jaloezie

Rolgordijnen


Rolgordijnen zijn zeer budgetvriendelijke systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn. De strakke afwerking van het rolgordijn geeft uw interieur een hedendaags karakter.

Bestel een rolgordijn

Vouwgordijnen


Een vouwgordijn straalt grote klasse en elegantie uit. Het is een veelgevraagde vorm van raamdecoratie, die door zijn polyvalent karakter bijna overal toepasbaar is.

Bestel een vouwgordijn

Overgordijnen


In ons professioneel atelier in België maken wij voor uw hoogstaande overgordijnen. U ontvangt prachtige gordijnen aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt.

Bestel een overgordijn

Stof op rol


Indien u decoratieve gordijnstoffen zoekt om zelf aan de slag te gaan dan bent u hier aan het juiste adres. Vanaf minimum anderhalve meter kan u uw keuze maken om vervolgens vouwgordijnen of overgordijnen te confectioneren.

Bestel Stof op rol