Referenties

Hierbij enkele reacties :

Dit heeft de familie De Deyne uit Ieper te vertellen over yes-decoration!

In januari 2017 bestelden wij via jullie webshop 4 rolgordijnen. Zeer eenvoudig om te bestellen, korte leveringstermijn, goede prijs/kwaliteit, vlotte afhaling bij het afleverpunt en gemakkelijk te plaatsen. We zijn zeer tevreden over het resultaat, kortom een aanrader!

Dit heeft de familie Pelgrims uit Wespelaar te vertellen over yes-decoration!

Wij hebben enkele maanden terug jaloezieën besteld bij jullie beginnende voor ons vast raam aan de zijkant van het huis. Wij wonen in een nieuwe verkaveling en ons 2,5m oude dochter ligt graag bij dit raam in haar relax. We zijn zeer tevreden over de jaloezieën nu kunnen de pottenkijkers (werkmannen) niet meer binnen kijken.. als het zonnetje schijnt kunnen we de jaloezieën zo draaien dat het zonnetje net op het bolletje van ons dochter schijnt.. Over het algemeen zeer tevreden over de eenvoudige bevestiging van de jaloezieën en de kleur/kwaliteit!

Dit heeft de familie Sys uit Kortemark te vertellen over yes-decoration!

Wij bestelden via de website & zijn zeer tevreden over de vlotte levering & de kwaliteit! Prijs-Kwaliteit een top product. Wij kochten de verduistering voor een appartement in verhuur maar zullen deze zeker later nog aanschaffen voor verduistering in de slaapkamers van onze kinderen! Ik moet wel toegeven dat we de verduistering hebben laten installeren gezien dit écht correct moet geplaatst worden om een optimale werking te hebben... Bedankt voor de service!

Dit heeft de familie De Clercq uit Eke te vertellen over yes-decoration!

Wij zijn zeer tevreden van de rolgordijnen, al ons vensters, zowel boven als beneden zijn uitgerust met de rolgordijnen van Yes Decoration. Ze zijn zeer makkelijk te plaatsen en voor op maat gemaakte rolgordijnen te zijn, zijn ze ook vrij scherp van prijs. Ook het online bestellen en levering verliepen naar wens.

Dit heeft de familie Glorie - Aerts uit Dendermonde te vertellen over yes-decoration!

De verticale lamellen die wij bij jou aankochten zijn ronduit schitterend. De overzichtelijke website maakt bestellen snel en gemakkelijk. De service na verkoop is top ! Ondertussen raden wij bij iedereen aan het ook te proberen.

Dit heeft de familie Roels uit Halle te vertellen over yes-decoration!

Onlangs 5 rolgordijnen besteld voor onze keuken. Zeer éénvoudig en vlot de maten kunnen doorgeven via de site. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt. Kortom, een tevreden klant!

Dit heeft de familie Familie Van De Velde uit Gavere te vertellen over yes-decoration!

Na onze schilderwerken waren wij op zoek naar rolgordijnen voor ons keukenraam. Graag hadden wij +/- dezelfde kleur als de accentkleur in onze keuken. Deze kleur en ook de juiste maten waren niet te vinden bij de standaardproducten in diverse DHZ zaken. In mei 2016 bezochten wij jullie webshop opzoek naar een passend rolgordijn. Hier vonden wij een uitgebreide kleurkeuze, waar ook “onze” kleur bij zat, en konden wij de maat opgeven tot op de mm. En ook de prijs viel heel goed mee ! Wij hebben de bestelling geplaatst en 10 dagen daarna was ons op maat gemaakt rolgordijn in het afgesproken leverpunt beschikbaar. Het plaatsen ging heel eenvoudig en het resultaat overtreft onze verwachtingen. Volgend jaar komt onze leefruimte aan bod en wij hebben nu al beslist hiervoor ook de nodige raamdecoratie bij jullie te bestellen. Alvast bedankt voor de geleverde service en de geboden meerwaarde.

Dit heeft de familie Dupon uit Vlaanderen te vertellen over yes-decoration!

Wij bestelden reeds 2 maal via www.yes-decoration.be. We bevestigen een correcte levering en correcte opmetinginstructies. De producten zijn ook gemakkelijk te installeren.

Dit heeft de familie D'Joos uit Schorvoort te vertellen over yes-decoration!

Enige tijd geleden kochten we via jullie webshop horizontale jaloezieën aan voor onze badkamer. De bestelling was zeer eenvoudig, levering verliep correct en de plaatsing was zeer eenvoudig met een duidelijke gebruiksaanwijzing. We zijn zeer tevreden met de aankoop.

Dit heeft de familie Bleys uit Vremde te vertellen over yes-decoration!

Onze bestelling bij Yes Decoration heeft ons alweer aangenaam verrast ! Wij waren al eerder klant voor 10 rolgordijnen voor een vereniging waarin we actief zijn. Deze keer ging het om een persoonlijke bestelling van Lamellen voor onze nieuwe woonruimte. De opmetingen en instructies om dat te doen zijn eenvoudig en correct verlopen. Binnen de afgesproken tijd is alles aangekomen op ons afhaalpunt en op amper 1 uur alles met simpele instructies geïnstalleerd ! We kregen zelfs zonder enige vraag enkele reserve-lamellen voor vervanging indien nodig. We zijn super tevreden met het resultaat en de volgende kamers in verbouwing zullen nog zeker voor een andere toepassing aan bod komen. Puik resultaat !

Dit heeft de familie Janssens uit Oostende te vertellen over yes-decoration!

In september 2015 bestelden we verticale lamellen in kunststof voor 6 meter brede ramen en 2.5 meter hoogte. Door de grote afmetingen hebben we het in 2 stukken besteld. We zijn super blij met het mooie resultaat. Eenvoudig en snel te monteren, zelfs als je geen handige Harrie bent. Zeker een aanrader, goede en vlotte service!

Dit heeft de familie Bisschop uit West-Vlaanderen te vertellen over yes-decoration!

Wij hebben 4 rolgordijnen besteld voor onze keuken. Heel eenvoudig te bestellen en te monteren. Het gekozen kleur past perfect. Helemaal wat we verwacht hadden.