horizontale jaloezieën.

kies de soort stof

over horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn tijdloos en decoratief en zijn zowel verkrijgbaar in hout als in aluminium. Door de verstelbaarheid van de lamellen beheerst u de lichtinval optimaal en kiest u zelf in welke mate u de zon binnen of buiten laat. U kan, naast de lichtinval, ook het zicht naar binnen en buiten regelen. Zo bepaalt u zelf de mate van privacy.

De lamellen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende breedtes, maar ook in een waaier van modieuze kleuren die perfect combineerbaar zijn met de andere producten van Yes.

De jaloezie wordt bediend met een koord voor het optrekken of naar beneden laten van de lamellen en met een draaistang voor het kantelen van de lamellen.

opmeten van een raam

Omdat het opmeten van een raam niet altijd vanzelfsprekend is, hebben wij een videohandleiding gecreëerd die u stap voor stap de kunst van het opmeten aanleert. Bekijk dit zeker eens vooraleer u uw afmetingen opgeeft.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze opmetingsinstructies downloaden.

opmeet instructies downloaden

raam opmeten in de dag

×

raam opmeten op de dag

×

monteren van horizontale jaloezie

Ook als je geen handige Harry bent zijn onze horizontale jaloezieën zeer eenvoudig te monteren. Om u hierbij te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt waarin u stap voor stap leert hoe u uw horizontale jaloezie op een correcte manier kunt monteren.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze montage instructies downloaden

handleiding horizontale jaloezie 25mm handleiding horizontale jaloezie 50mm

Horizontale jaloezie monteren in de dag

×

Horizontale jaloezie monteren op de dag

×