rolgordijnen.

kies de soort stof

over rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer budgetvriendelijke systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn. De strakke afwerking van het rolgordijn geeft uw interieur een hedendaags karakter.

Naargelang de wens van een bepaalde kamer kunt u kiezen uit transparante rolgordijnen, light filtering rolgordijnen, black-out rolgordijnen of rolgordijnen met een screen doek. De kleuren van de rolgordijnen zijn zo samengesteld dat ze uitstekend te combineren zijn met de andere producten van Yes. Dit biedt u aanzienlijk meer mogelijkheden om aan de specifieke wensen van uw interieur te voldoen. U geniet dus van de voordelen die elk product biedt, en daarenboven creëert u een eenheid in uw interieur. Rolgordijnen worden bediend met een ketting waarmee de raamdecoratie geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.

opmeten van een raam

Omdat het opmeten van een raam niet altijd vanzelfsprekend is, hebben wij een videohandleiding gecreëerd die u stap voor stap de kunst van het opmeten aanleert. Bekijk dit zeker eens vooraleer u uw afmetingen opgeeft.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze opmetingsinstructies downloaden.

opmeet instructies downloaden

raam opmeten in de dag

×

raam opmeten op de dag

×

monteren van rolgordijn

Ook als je geen handige Harry bent zijn onze rolgordijnen zeer eenvoudig te monteren. Om u hierbij te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt waarin u stap voor stap leert hoe u uw rolgordijn op een correcte manier kunt monteren.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze montage instructies downloaden

handleiding rolgordijn zonder cassette handleiding rolgordijn met cassette

Rolgordijn monteren in de dag

×

Rolgordijn monteren op de dag

×