verticale jaloezieën.

kies de soort stof

over verticale jaloezieën

Deze degelijke zonwering is vooral gekend om zijn functioniteit in woon- en werkomgeving. Verticale jaloezieën kunnen daarenboven toegepast worden op ramen tot 6 meter breed. Bij de keuze van de lamellen kan u opteren voor textiel- of PVC lamellen, beschikbaar in verschillende kleuren en breedtes. Bovendien zijn ze eenvoudig te combineren met de andere Yes producten.

Verticale jaloezieën vermijden weerspiegeling in beeldschermen. Door het eenvoudig kantelen van de lamellen kunt u zelf de hoeveelheid binnenvallend licht regelen. Ze laten u tevens toe naar buiten te kijken zonder zelf gezien te worden.

De lamellen worden steeds bediend met een ketting voor het oriënteren van de lamellen en met een koord voor het open- of dichtschuiven ervan.

opmeten van een raam

Omdat het opmeten van een raam niet altijd vanzelfsprekend is, hebben wij een videohandleiding gecreëerd die u stap voor stap de kunst van het opmeten aanleert. Bekijk dit zeker eens vooraleer u uw afmetingen opgeeft.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze opmetingsinstructies downloaden.

opmeet instructies downloaden

raam opmeten in de dag

×

raam opmeten op de dag

×

monteren van verticale jaloezie

Ook als je geen handige Harry bent zijn onze verticale jaloezieën zeer eenvoudig te monteren. Om u hierbij te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt waarin u stap voor stap leert hoe u uw verticale jaloezie op een correcte manier kunt monteren.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze montage instructies downloaden

montage instructies downloaden

Verticale jaloezie monteren in de dag

×

Verticale jaloezie monteren op de dag

×