overgordijnen.

kies de soort stof

over overgordijnen

Overgordijn zijn sinds kort weer helemaal terug. Logisch, want zowel moderne als klassieke interieurs fleuren helemaal op met deze gezellige raambekleding.

U kan de stijl van het gordijn beïnvloeden door de keuze van de stof maar ook door de confectiemethode. Alle overgordijnen worden afgewerkt in eigen atelier in België. De doorgedreven kennis van onze ervaren naaisters wordt gecombineerd met zeer hoogwaardige interieurstoffen van onberispelijke kwaliteit. Om uw gordijnen beter te beschermen tegen zonlicht en UV-stralen raden wij u aan om deze gevoerd te bestellen. De kostprijs ligt hoger maar uw gordijnen zullen langer hun originele kleur behouden. Zo kan u optimaal genieten van deze raamdecoratie.

opmeten van een raam

Omdat het opmeten van een raam niet altijd vanzelfsprekend is, hebben wij een videohandleiding gecreëerd die u stap voor stap de kunst van het opmeten aanleert. Bekijk dit zeker eens vooraleer u uw afmetingen opgeeft.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze opmetingsinstructies downloaden.

opmeet instructies downloaden

raam opmeten in de dag

×

raam opmeten op de dag

×

monteren van overgordijn

Ook als je geen handige Harry bent zijn onze overgordijnen zeer eenvoudig te monteren. Om u hierbij te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt waarin u stap voor stap leert hoe u uw overgordijn op een correcte manier kunt monteren.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze montage instructies downloaden

montage instructies downloaden

Overgordijn monteren op plafond

×

Overgordijn monteren op muur

×