vouwgordijnen.

kies de soort stof

over vouwgordijnen

Een vouwgordijn straalt grote klasse en elegantie uit. Het is een veelgevraagde vorm van raamdecoratie, die door zijn polyvalent karakter bijna overal toepasbaar is.

Onze collectie bestaat uit een stijlvol waaier van kleuren in transparante en light filtering stoffen. De uitstekende kwaliteit van de confectie, in combinatie met de wasbaarheid van de stoffen garandeert een meerwaarde voor uw interieur.

Indien u verduisterende vouwgordijnen wenst, worden deze met een verduisterende voering geconfectioneerd, wat zorgt voor een optimaal comfort, bijvoorbeeld in slaapkamers. Vouwgordijnen worden bediend met een ketting waarmee de raamdecoratie geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.

opmeten van een raam

Omdat het opmeten van een raam niet altijd vanzelfsprekend is, hebben wij een videohandleiding gecreëerd die u stap voor stap de kunst van het opmeten aanleert. Bekijk dit zeker eens vooraleer u uw afmetingen opgeeft.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze opmetingsinstructies downloaden.

opmeet instructies downloaden

raam opmeten in de dag

×

raam opmeten op de dag

×

monteren van vouwgordijn

Ook als je geen handige Harry bent zijn onze vouwgordijnen zeer eenvoudig te monteren. Om u hierbij te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt waarin u stap voor stap leert hoe u uw vouwgordijn op een correcte manier kunt monteren.

Wilt u alles toch eens op papier nalezen? Dan kunt u ook steeds onze montage instructies downloaden

montage instructies downloaden

Vouwgordijn monteren in de dag

×

Vouwgordijn monteren op de dag

×