Hoe monteer je een vouwgordijn?

Het monteren van onze raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. U hoeft zeker geen handige Harry te zijn om dit te kunnen. Natuurlijk is een goede uitleg hierbij cruciaal. Daarom hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw vouwgordijn correct kunt monteren.

Eerst en vooral moet u weten of u uw vouwgordijn in de dag of op de dag dient te monteren. Beide mogelijkheden vragen namelijk een andere aanpak. In de dag betekent dat het product in de raamopening geïnstalleerd wordt. Op de dag betekent dat het vouwgordijn op de raamopening geïnstalleerd wordt.

Kies hiernaast dus voor de juiste video en u zult het monteren snel onder de knie hebben. Als u alles nog eens wilt nalezen kunt u ook onze uitgeschreven montagehandleiding downloaden en afprinten.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Hoe monteer je een rolgordijn?

Het monteren van onze raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. U hoeft zeker geen handige Harry te zijn om dit te kunnen. Natuurlijk is een goede uitleg hierbij cruciaal. Daarom hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw rolgordijn correct kunt monteren.

Card image
Opmeten, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben schrik om hun raam verkeerd op te meten en zo raamdecoratie te ontvangen die niet volledig past. Eenmaal je weet hoe het moet, is het nochtans helemaal niet moeilijk. Om u wat te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw raam correct kunt opmeten.

Card image
Wat is Child Safety?

Door een beslissing op Europees niveau moet alle raamdecoratie Child Safe gemaakt ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen. Het gaat over drie normen (EN13120, EN16433 en EN 16343)