Opmeten, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben schrik om hun raam verkeerd op te meten en zo raamdecoratie te ontvangen die niet volledig past. Eenmaal je weet hoe het moet, is het nochtans helemaal niet moeilijk. Om u wat te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw raam correct kunt opmeten.

Eerst en vooral moet u beslissen hoe u uw raamdecoratie wilt monteren. Er zijn 2 mogelijkheden: • monteren in de dag: Dit betekent dat de raamdecoratie in de raamopening gemonteerd wordt. Wanneer het product gesloten is, wordt de volledige raamopening gevuld met de raamdecoratie. • monteren op de dag: Monteren op de dag wilt zeggen dat de raamdecoratie op de raamopening gemonteerd wordt. Wanneer uw product gesloten is, is de raamopening in dit geval niet meer zichtbaar.

Eenmaal je hier uit bent kunt u hiernaast voor de juiste video kiezen. U zult zien dat het opmeten zeer eenvoudig zal gaan. Als u alles graag nog eens naleest, kunt u ook onze montagehandleiding op papier downloaden.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Wat is Child Safety?

Door een beslissing op Europees niveau moet alle raamdecoratie Child Safe gemaakt ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen. Het gaat over drie normen (EN13120, EN16433 en EN 16343)

Card image
Hoe monteer je een rolgordijn?

Het monteren van onze raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. U hoeft zeker geen handige Harry te zijn om dit te kunnen. Natuurlijk is een goede uitleg hierbij cruciaal. Daarom hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw rolgordijn correct kunt monteren.

Card image
Waarom kiezen voor maatwerk?

Er zijn tegenwoordig voldoende kant en klare gordijnen te vinden. Waarom zou u dan nog kiezen voor het duurdere maatwerk?