Waarom kiezen voor maatwerk?

Er zijn tegenwoordig voldoende kant en klare gordijnen te vinden. Waarom zou u dan nog kiezen voor het duurdere maatwerk?

Als u kiest voor maatwerk zal uw raamdecoratie steeds perfect passen. Een te lang overgordijn of een te smal rolgordijn is dan misschien financieel aantrekkelijker maar doet uw interieur zeker geen eer aan. Daarnaast heb je bij maatwerk ook veel meer inspraak. U kunt bij ons bijvoorbeeld niet alleen de kleur kiezen van uw rolgordijn maar u kunt het ook volledig naar uw smaak afwerken met bijvoorbeeld een cassette of een zichtbare onderlat.

Al de producten van Yes decoration worden volledig in België vervaardigd en met liefde voor het vak. U kunt dus zeker zijn van kwaliteit van eigen bodem.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Opmeten, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben schrik om hun raam verkeerd op te meten en zo raamdecoratie te ontvangen die niet volledig past. Eenmaal je weet hoe het moet, is het nochtans helemaal niet moeilijk. Om u wat te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw raam correct kunt opmeten.

Card image
De juiste raamdecoratie kiezen, hoe doe je dat?

Bij Yes hebben we 5 verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Maar de juiste raamdecoratie kiezen voor uw interieur, hoe begint u daaraan? Het start eigenlijk allemaal met het beslissen van wat u verwacht van uw raamdecoratie?

Card image
Wat is Child Safety?

Door een beslissing op Europees niveau moet alle raamdecoratie Child Safe gemaakt ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen. Het gaat over drie normen (EN13120, EN16433 en EN 16343)