Hoe monteer je een verticale jaloezie?

Het monteren van onze raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. U hoeft zeker geen handige Harry te zijn om dit te kunnen. Natuurlijk is een goede uitleg hierbij cruciaal. Daarom hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw verticale jaloezie correct kunt monteren.

Eerst en vooral moet u weten of u uw jaloezie in de dag of op de dag dient te monteren. Beide mogelijkheden vragen namelijk een andere aanpak. In de dag betekent dat het product in de raamopening geïnstalleerd wordt. Op de dag betekent dat de jaloezie op de raamopening geïnstalleerd wordt.

Kies hiernaast dus voor de juiste video en u zult het monteren snel onder de knie hebben. Als u alles nog eens wilt nalezen kunt u ook onze uitgeschreven montagehandleiding downloaden en afprinten.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Ideaal met kinderen

U zou er zelf misschien niet bij stilstaan, maar als er kleine kinderen in huis aanwezig zijn, kan dit de keuze van uw raamdecoratie beïnvloeden. De bengels houden het namelijk niet altijd proper en sommige producten zijn minder eenvoudig in onderhoud.

Card image
Opmeten, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben schrik om hun raam verkeerd op te meten en zo raamdecoratie te ontvangen die niet volledig past. Eenmaal je weet hoe het moet, is het nochtans helemaal niet moeilijk. Om u wat te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw raam correct kunt opmeten.

Card image
Hoe monteer je een rolgordijn?

Het monteren van onze raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. U hoeft zeker geen handige Harry te zijn om dit te kunnen. Natuurlijk is een goede uitleg hierbij cruciaal. Daarom hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw rolgordijn correct kunt monteren.