Ideaal met kinderen

U zou er zelf misschien niet bij stilstaan, maar als er kleine kinderen in huis aanwezig zijn, kan dit de keuze van uw raamdecoratie beïnvloeden. Kleine kinderen houden het namelijk niet altijd proper en sommige producten zijn minder eenvoudig in onderhoud.

Voor een huis met kleine kinderen raden wij eerder producten aan die zeer goed reinigbaar zijn, zoals rolgordijnen met screenstof, aluminium horizontale jaloezieën of verticale jaloezieën met pvc lamellen. Raamdecoratie vervaardigd uit stof is veelal moeilijker te reinigen.

Al onze producten worden overigens steeds Child Safe geleverd zoals voorgeschreven staat in de Europese wet rond Child Safety.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Wat is Child Safety?

Door een beslissing op Europees niveau moet alle raamdecoratie Child Safe gemaakt ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen. Het gaat over drie normen (EN13120, EN16433 en EN 16343)

Card image
Opmeten, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben schrik om hun raam verkeerd op te meten en zo raamdecoratie te ontvangen die niet volledig past. Eenmaal je weet hoe het moet, is het nochtans helemaal niet moeilijk. Om u wat te helpen hebben wij een videohandleiding gemaakt die u stap voor stap uitlegt hoe u uw raam correct kunt opmeten.

Card image
Hoe kunt u raamdecoratie combineren?

Bij de keuze van raamdecoratie hoeft u niet trouw te blijven aan één product. Het combineren van verschillende soorten raamdecoratie kan juist ook heel leuk effect teweegbrengen.