Hoe kunt u raamdecoratie combineren?

Bij de keuze van raamdecoratie hoeft u niet trouw te blijven aan één product. Het combineren van verschillende soorten raamdecoratie kan juist ook heel leuk effect teweegbrengen.

Een van onze favoriete combinaties is een horizontale jaloezie gecombineerd met een overgordijn. Het strakke, minimalistische karakter van een horizontale jaloezie staat in schril contrast met de warmte en huiselijkheid die een overgordijn uitstraalt. Het is juist dit contrast dat ervoor zorgt dat dit een zeer populaire combinatie is.

Naast het feit dat het combineren van raamdecoratie uw interieur naar een volgend niveau tilt, is er nog een andere reden waarom u voor een combinatie van twee producten zou kiezen. Het kan namelijk ook zeer praktisch zijn. Denk maar aan de combinatie van een transparant rolgordijn en een gevoerd overgordijn. Overdag kunt u het overgordijn openen en het rolgordijn naar beneden laten waardoor u privacy creëert maar zelf nog steeds naar buiten kunt kijken. 's avonds, wanneer mensen door het rolgordijn naar binnen kunnen kijken, sluit u het overgordijn en hebt u ook weer optimale privacy. Denk bij het kiezen van een combinatie dus ook steeds na over de verschillende eigenschappen die u van uw raamdecoratie verlangt.

Onze collecties zijn zodanig samengesteld dat ze steeds optimaal te combineren zijn met elkaar. Als uw interieur verschillende soorten raamdecoratie vraagt, kunt u dus perfect de verschillende stalen naast elkaar leggen om de kleuren en structuren zoveel mogelijk te matchen. Een inspiratiebox met alle stalen van onze producten kunt u steeds uitlenen bij één van onze verdelers.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
De juiste kleur kiezen

Een van de moeilijkste beslissingen die u moet maken bij het aankopen van raamdecoratie is de kleur van het product. Met wit en zwart zit u nooit verkeerd. Wilt u echter toch iets gedurfder, dan kan het soms moeilijk worden.

Card image
De juiste raamdecoratie kiezen, hoe doe je dat?

Bij Yes hebben we 5 verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Maar de juiste raamdecoratie kiezen voor uw interieur, hoe begint u daaraan? Het start eigenlijk allemaal met het beslissen van wat u verwacht van uw raamdecoratie?

Card image
Waarom kiezen voor maatwerk?

Er zijn tegenwoordig voldoende kant en klare gordijnen te vinden. Waarom zou u dan nog kiezen voor het duurdere maatwerk?