De juiste kleur kiezen

Een van de moeilijkste beslissingen die u moet maken bij het aankopen van raamdecoratie is de kleur van het product. Met wit en zwart zit u nooit verkeerd. Wilt u echter toch iets gedurfder, dan kan het soms moeilijk worden.

Kijk eerst en vooral eens rond in uw interieur welke kleuren u reeds gebruikt. Gaat dit eerder naar de warme tinten, dan kiest u voor uw raamdecoratie ook best een warmte tint. 

Wij raden u aan niet te monotoon te kiezen en er voor te zorgen dat er wat contrast is tussen de kleur van uw muren en de kleur van het door u gekozen product. Op die manier verdwijnt uw raamdecoratie niet in uw interieur maar kan het als een echte eye-catcher gebruikt worden. De echte durvers kunnen zelfs kiezen voor een kleur.

Vindt u het moeilijk om de kleuren op scherm te vergelijken? Dan kunt u steeds bij één van onze verdelers terecht om een inspiratiebox uit te lenen. In die box vindt u alle stalen van alle producten terug. Ideaal dus om mee te nemen naar huis en uit te testen in uw interieur.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Hoe kunt u raamdecoratie combineren?

Bij de keuze van raamdecoratie hoeft u niet trouw te blijven aan één product. Het combineren van verschillende soorten raamdecoratie kan juist ook heel leuk effect teweegbrengen.

Card image
De juiste raamdecoratie kiezen, hoe doe je dat?

Bij Yes hebben we 5 verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Maar de juiste raamdecoratie kiezen voor uw interieur, hoe begint u daaraan? Het start eigenlijk allemaal met het beslissen van wat u verwacht van uw raamdecoratie?

Card image
Waarom kiezen voor maatwerk?

Er zijn tegenwoordig voldoende kant en klare gordijnen te vinden. Waarom zou u dan nog kiezen voor het duurdere maatwerk?