Wanneer kiest u voor een verduisterend product?

Bijna al onze producten zijn verkrijgbaar in een verduisterende versie. Maar wanneer kiest u nu precies voor zo’n product en komt er dan helemaal geen licht meer binnen?

Verduisterende zonwering wordt voornamelijk gekozen voor de slaapkamer. Dit is dan ook de enige ruimte in huis waar doorzicht naar buiten van minder belang is. Men wil vooral de kamer kunnen verduisteren om een zo goed mogelijke nachtrust te bekomen. Verduisterende zonwering in leefruimtes wordt minder gedaan omdat men dan ook niet meer naar buiten kan kijken. Als u toch graag uw leefruimte wilt verduisteren kunt u steeds opteren voor een combinatie van twee producten. Dan kunt u een transparant product combineren met een verduisterend product om het ideale comfort op elk moment van de dag te verkrijgen.

Verticale PVC jaloezieën hebben altijd een verduisterend effect in gesloten toestand. Bij de rolgordijnen kunt u kiezen voor een black-out doek en bij de vouwgordijnen en overgordijnen kunt u kiezen voor een verduisterende voering. Welk product u ook verkiest, alles is dus verkrijgbaar in een verduisterende vorm. Wees er wel van bewust dat dit niet betekent dat er geen enkel licht meer binnenkomt. Het licht zal niet door het product komen maar kan wel langs de bovenkant, onderkant en zijkanten de kamer binnendringen. 

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
De juiste raamdecoratie kiezen, hoe doe je dat?

Bij Yes hebben we 5 verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Maar de juiste raamdecoratie kiezen voor uw interieur, hoe begint u daaraan? Het start eigenlijk allemaal met het beslissen van wat u verwacht van uw raamdecoratie?

Card image
De juiste kleur kiezen

Een van de moeilijkste beslissingen die u moet maken bij het aankopen van raamdecoratie is de kleur van het product. Met wit en zwart zit u nooit verkeerd. Wilt u echter toch iets gedurfder, dan kan het soms moeilijk worden.

Card image
Raamdecoratie voor de keuken

De keuken is de ruimte die het meest te verduren krijgt in een huis. De raamdecoratie moet dus ook tegen wat bestand zijn. Of u nu een propere kok bent of er steeds in slaagt saus op het plafond te krijgen, u denkt beter twee keer na over de juiste raamdecoratie voor uw keuken.