De ideale raamdecoratie voor uw badkamer

In uw badkamer wilt u voornamelijk privacy. Een badkamer waar iedereen zomaar kan binnenkijken is namelijk niet zo ideaal. Daarom moet u op voorhand zeer goed nadenken over de meest ideale raamdecoratie voor deze ruimte.

Als men kijkt naar raamdecoratie voor de badkamer hebben wij eigenlijk 1 grote topper, namelijk horizontale jaloezieën in aluminium. Een badkamer is een vochtige ruimte en aluminium lamellen zijn daar perfect op aangepast.

Dit is echter niet de enige keuze. Als u over een groter raam beschikt kunt u ook opteren om verticale jaloezieën in PVC te hangen. Producten vervaardigd uit hout of stof raden wij eerder af voor gebruik in vochtige ruimtes zoals een badkamer. De levensduur van uw product zal sterk verminderen door de vochtigheid. Houten jaloezieën zullen daarnaast ook kromtrekken.

Dit vindt u misschien ook interessant.

Card image
Raamdecoratie voor de keuken

De keuken is de ruimte die het meest te verduren krijgt in een huis. De raamdecoratie moet dus ook tegen wat bestand zijn. Of u nu een propere kok bent of er steeds in slaagt saus op het plafond te krijgen, u denkt beter twee keer na over de juiste raamdecoratie voor uw keuken.

Card image
Wat is Child Safety?

Door een beslissing op Europees niveau moet alle raamdecoratie Child Safe gemaakt ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen. Het gaat over drie normen (EN13120, EN16433 en EN 16343)

Card image
Wanneer kiest u voor een verduisterend product?

Bijna al onze producten zijn verkrijgbaar in een verduisterende versie. Maar wanneer kiest u nu precies voor zo’n product en komt er dan helemaal geen licht meer binnen?